Vragen? Bel: 0183 - 682829

Training 'Intervisie en Casuïstiek'

De functie van een klachtenfunctionaris is veelal solistisch. Toch kunt u juist bij de behandeling van klachten behoefte hebben om met een collega-klachtenfunctionaris van gedachten te wisselen over de wijze van aanpak. Waar loopt u bij de behandeling van een klacht tegen aan? Welke grenzen trekt u? Hoe behoudt u uw neutraliteit? Wat doet u als iemand niet wil meewerken? Wanneer beëindigt u de behandeling van de klacht?

Tijdens onze training Klachtenfunctionaris in de zorg hebben wij gemerkt dat het bespreken van casussen met collega-klachtenfunctionarissen een grote meerwaarde heeft. Daarom organiseren wij in 2019 een middag waarin u - los van een specifieke training -  met elkaar in gesprek kunt gaan over (zelf ingebrachte) casussen. Het doel is om daarmee de deskundigheid van de deelnemers te vergroten en de kwaliteit van klachtbehandeling te verbeteren.

De training is geschikt voor beginnende én ervaren klachtenfunctionarissen in de zorg.

PROGRAMMA

U levert van tevoren een eigen casus bij ons aan. Op de middag zelf wordt een casus in groepjes van maximaal 4 personen besproken. De uitkomsten worden vervolgens plenair behandeld onder leiding van de trainer. Vanuit haar expertise met klachtbehandeling zal de trainer hierbij aanvullende tips geven. Uiteraard is er voldoende ruimte voor vragen en feedback. We kunnen per middag maximaal 6 casussen bespreken. U kunt derhalve ook aansluiten als u zelf geen casus heeft om te bespreken, maar wel graag wenst te leren van de ervaring van collega-klachtenfunctionarissen.

DATA EN LOCATIES

  • dinsdag 15 oktober 2019 van 13.30 tot 16.00 uur in Gorinchem.

TRAINER

  • Drs. Sonja de Moor, juriste, mediator, adviseur klachtenmanagement.

INVESTERING

De training kost € 149,- per persoon (inclusief verzorging op locatie). De training is vrij van BTW. Heeft u al eens eerder deelgenomen aan een CBKZ-training? Dan krijgt u 15% korting.

Aanmelden voor de training

Trainingsinformatie

  • Tijdsbesteding: 1 middag.
  • 8-12 deelnemers.
  • € 149,00. De training is vrij van BTW.

Aanmelden voor de training

PERSOONLIJK ADVIES?

Heeft u een vraag of twijfelt u of de training iets voor u is? Bel 0183 - 682829 of mail info@cbkz.nl.

- Sonja de Moor -

Het CBKZ is een CRKBO geregistreerde instelling. Onze trainingen zijn vrij van BTW.

Sluit Menu