Selectie en implementatie van een klachtregistratiesysteem

Goed omgaan met klachten begint met een goede registratie. Veel organisaties registreren hun klachten nu nog ad-hoc. Soms in Excel of in een andere vaak niet beveiligde omgeving. Tijd voor een andere oplossing! Wilt u een veilige en betaalbare omgeving voor het registreren van klachten, maar weet u niet goed welk systeem voor uw organisatie het meest geschikt is? Dan bent u bij CBKZ aan het juiste adres. Wij helpen zorgaanbieders graag bij de selectie en implementatie van een effectief digitaal klachtregistratiesysteem.

Onafhankelijk

U kunt rekenen op een onafhankelijk advies. Wij zijn namelijk niet gebonden aan een leverancier. Net als u, vinden wij het belangrijk dat een klachtregistratiesysteem veilig en gebruiksvriendelijk is, voldoet aan de eisen van deze tijd en klaar is voor de toekomst. We kijken natuurlijk ook naar de mogelijkheden binnen uw eigen IT-landschap. Het kan zijn dat u al beschikt over de nodige tools waarmee een geschikt klachtregistratiesysteem kan worden ingericht. Denk hierbij aan Office365 of Google Suite.

Veel ervaring

Onze adviseurs beschikken over veel ervaring met klachtenmanagement, actuele IT-kennis en kennen de zorgsector van binnenuit. Denkt uw organisatie na over het verbeteren van de registratie van klachten? Ga dan vooral met ons in gesprek! We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor zowel een systeem als leverancier. En natuurlijk zorgen we ook graag voor een succesvolle implementatie van het klachtregistratiesysteem en training voor uw medewerkers.

Neem vrijblijvend contact op

Vul het formulier in en we nemen telefonisch contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel 0183 - 682829 voor persoonlijk advies.

Liever direct persoonlijk contact?

Heeft u vragen over het goed registreren van klachten? Of twijfelt u of een klachtregistratiesysteem iets voor u is? Neem dan contact op met ons op. Bel: 0183 - 682829 of mail info@cbkz.nl.

√ Onafhankelijk

√ Deskundig

√ Kostenbesparend

Neem vrijblijvend contact op

Wij werken voor

Het CBKZ werkt voor klanten in heel Nederland, zowel voor instellingen als voor zelfstandige beroepsbeoefenaars. Wij werken onder andere voor:

Siriz
Distintio
Moria
De Hoop ggz
Sint Antonius Ziekenhuis