Klachten zijn kansen voor verbetering

Goed klachtenmanagement is van belang voor uw hele organisatie. Helemaal in de zorg. Klachten geven u namelijk de mogelijkheid uw organisatie te verbeteren op punten waar u zelf mogelijk niet aan gedacht heeft. Daarnaast geven klachten inzicht in hoe cliënten het handelen van uw organisatie en medewerkers ervaren. Niet alleen voor de indiener van de klacht, maar ook voor uw medewerkers is het van belang dat klachten naar tevredenheid worden afgehandeld, ongeacht of de klacht terecht is.

De rol van het CBKZ

Het zorgvuldig invullen van het klachtenmanagement kost tijd en energie. Ook vraagt het specifieke kennis van wet- en regelgeving. Zorginstellingen kunnen profiteren van de ruime kennis en ervaring die het CBKZ in huis heeft. Wij bieden advies voor het organiseren van klachtenmanagement maar kunnen u ook helpen met het (deels) uitvoeren van uw klachtbehandeling. Ook ondersteunen we u wij u bij het inrichten van een effectief digitaal klachtregistratiesysteem.

Meer weten?

Laat uw gegevens achter op het onderstaande formulier als u meer wilt weten over het inrichten van het klachtenmanagement in uw organisatie.

Ondersteuning en advies

Heeft u vragen over de nieuwe Wkkgz-regels of over de verbetering van klachtenmanagement in uw organisatie? Onze adviseurs helpen u graag verder!  Bel 0183 - 682829 of mail info@cbkz.nl.

Onafhankelijke Klachtencommissie

WIJ WERKEN VOOR

Het CBKZ werkt voor klanten in heel Nederland, zowel voor instellingen als voor zelfstandige beroepsbeoefenaars. Wij werken onder andere voor:

Moria
Leger Des Heils
Siriz
Distintio
De Hoop ggz